Hvor mange er poengsummen til Flamengo -spillet

Flamengo -spillpoeng: Lær alt om kampen

Hvis du er en Flamengo -fan og ivrig etter å vite poengsummen for det siste spillet i laget, kom du til rett sted! I denne bloggen vil vi fortelle deg alt om kampen og bringe oppdatert informasjon om resultatet.

Siste Flamengo -spill

Flamengos siste kamp var mot sin største rival, Vasco Da Gama. Kampen fant sted på Maracanã Stadium i Rio de Janeiro, og var gyldig for det brasilianske mesterskapet.

spillresultat

Den endelige poengsummen av spillet var Flamengo 2 x 1 Vasco Da Gama. Det var en spennende kamp, ​​med mange sjanser for mål for begge lag. Flamengo kom foran med et straffemål konvertert av Gabigol. Vasco bandt i andre omgang, men Flamengo sikret seieren med et mål om Arrascaeta i sluttminuttene.

Høydepunkt i kampen

Høydepunktet i kampen var spissen Gabigol, som scoret Flamengos første mål og hadde en strålende forestilling. Med dette målet ble Gabigol skårer i det brasilianske mesterskapet.

Neste Flamengo -spill

Flamengos neste kamp vil være mot São Paulo, på Morumbi Stadium. Kampen er planlagt til neste søndag klokka 16. Det vil være en annen viktig konfrontasjon for det rød-svarte teamet, som søker å holde ledelsen i mesterskapet.

hvordan du følger spillet

For å følge det live flamengo -spillet, kan du se på TV, gjennom sportskanaler, eller følge kastet i sanntid over internett, sportsnettsteder eller på klubbens sosiale nettverk.

konklusjon

Resultatet av Flamengos siste kamp var 2 x 1 for det rød-svarte laget. Det var en spennende kamp, ​​og fremhevet spissen Gabigol. Nå er det på tide å forberede seg på neste kamp og heie på suksessen til Mengão!

Scroll to Top