Hvor mange dager har karneval

Hvor mange dager har karneval?

Carnival er en av de mest populære partiene i Brasil og vekker mange tvil hos mennesker. Et av de vanligste spørsmålene er: hvor mange dager har karneval?

Carnival er en mobilfest, det vil si at datoen varierer i henhold til månekalenderen. Generelt skjer karneval mellom februar og mars, alltid 40 dager før påske. Den nøyaktige datoen for karnevalet kan beregnes gjennom en kompleks matematisk formel, men for å gjøre det enklere, la oss stole på de siste årene.

Generelt varer Carnival fire dager, starter på lørdag og slutter på tirsdag. Disse fire dagene er kjent som de offisielle karnevaldagene. I løpet av denne perioden fylles byene med avslørere, gateblokker og parader av Samba -skoler.

karnevaldager

På lørdag har vi den offisielle starten på karnevalet, med flere gateblokker og fester spredt rundt i byen. Dette er tiden da folk begynner å forberede seg på de intense dagene med åpenbaring.

På søndag er det de berømte Samba School -paradene. Foreningene presterer på store veier, og viser all sin kreativitet og samba i foten. Paradene er et eget opptog og tiltrekker tusenvis av mennesker.

Mandag er kjent som dagen for gateblokker. På denne dagen samles flere grupper for å parade gjennom gatene, og oppmuntrer avslørerne med mye musikk og moro. Det er en dag med fest og avslapning.

Endelig, på tirsdag, er det den offisielle avslutningen av Carnival. Det er den siste dagen med glede, og mange benytter anledningen til å ta farvel med festen med mye spenning. Det er vanlig å se folk som er kostymet og nyter de siste øyeblikkene av moro.

Asken onsdag

Etter de fire intense dagene med karnevalet, ankommer det Ash onsdag. Denne dagen markerer begynnelsen på fasten, 40 dager med forberedelse til påske. Det er en dag med refleksjon og erindring, der mange mennesker deltar i masser og religiøse seremonier.

Det er viktig å merke seg at dette er de offisielle dagene med karnevalet, men partiet kan strekke seg lenger, avhengig av regionen. I noen byer starter gateblokkene parading før den offisielle lørdagen, og i andre fortsetter partiet til slutten av uken.

Kort sagt, Carnival varer fire dager, starter på lørdag og slutter på tirsdag. Det er en periode med stor glede, musikk og moro, når folk tillater seg å trekke ut og få mest mulig ut av festen.

Jeg håper du har avklart spørsmålene dine om hvor mange dager som har karneval. Kos deg med denne festen så tradisjonell og ha det gøy med ansvar!

Scroll to Top