Hvor mange CR7 -seire per måned

Hvor mye tjener CR7 per måned?

Cristiano Ronaldo, også kjent som CR7, er en av de høyest betalte fotballspillerne i verden. Hans vellykkede karriere og ubestridelige talent har gjort ham til en av de mest verdifulle idrettsutøverne på markedet. Men hvor mye, hvor mye tjener han per måned?

I følge forskjellige kilder er Cristiano Ronaldos månedslønn rundt 4 millioner euro. Det er riktig, 4 millioner euro per måned! Denne verdien inkluderer ikke bare grunnlønnen, men også bonuser og sponsorkontrakter.

Sponsorkontrakter

I tillegg til lønnen hans som spiller, har Cristiano Ronaldo også flere sponsorkontrakter med store merkevarer. Selskaper som Nike, Tag Heuer, Herbalife, blant andre, investerer millioner av euro for å ha spilleren som ambassadør for sine merkevarer.

Disse sponsorkontraktene gir et betydelig beløp til den allerede imponerende månedlige CR7 -lønnen. Det anslås at han tjener rundt 40 millioner euro per år bare med sponsorkontrakter.

Andre inntektskilder

I tillegg til lønn som spiller og sponsorkontrakter, har Cristiano Ronaldo også andre inntektskilder. Han eier en linje med klær, CR7, og har eiendomsinvesteringer i flere land.

Disse forretningsaktivitetene bidrar også til å øke formuen ytterligere. Det anslås at Cristiano Ronaldos egenkapital er omtrent 450 millioner euro.

  1. Lønn som spiller
  2. Sponsorkontrakter
  3. Forretningsaktiviteter
  4. Med alle disse inntektskildene er det ingen overraskelse at Cristiano Ronaldo er en av de høyest betalte idrettsutøverne i verden. Talentet ditt på banen og det vellykkede bildet ditt utenfor det gjør deg til en ekte penger -maskin.

    Det er viktig å merke seg at verdiene som er nevnt i denne artikkelen er estimater og kan variere over tid. Fotballmarkedet er dynamisk og sponsorkontrakter kan fornyes eller lukkes når som helst.

    Men en ting er sikkert: Cristiano Ronaldo vil forbli en av de høyest betalte spillerne i verden i lang tid.

Scroll to Top