Hvor mange brasilianske titler Korinter har

Hvor mange brasilianske titler Korinter har?

Introduksjon

Sport Club Korinterne Paulista, bedre kjent som Korinter, er en av de mest populære og seirende fotballklubber i Brasil. Klubben ble grunnlagt i 1910, og akkumulerer en omfattende liste over prestasjoner gjennom sin historie, inkludert statlige, nasjonale og internasjonale titler.

brasilianske titler

Korinterne har totalt 7 brasilianske titler , og er en av de mest suksessrike klubbene i denne konkurransen. Titlene har blitt vunnet de følgende årene:

 1. 1990
 2. 1998
 3. 1999
 4. 2005
 5. 2011
 6. 2015
 7. 2017
 8. Høydepunkt

  Tittelen 2015 var spesielt bemerkelsesverdig for korinter, ettersom klubben vant mesterskapet ubeseiret, med en imponerende kampanje. Denne prestasjonen har kommet inn i historien til brasiliansk fotball og forsterket korintens storhet som en av de største klubbene i landet.

  konklusjon

  Korinter er en av de mest seirende klubbene i Brasil, med totalt 7 brasilianske titler i sin historie. Disse prestasjonene er resultatet av det harde arbeidet og lidenskapen til spillere, coachingstab og fans som alltid støtter klubben. Corinthians leter fortsatt etter ny ære og er fremdeles en referanse i nasjonal fotball.

Scroll to Top