Hvor gammel er Michel Temer

Michel Temer: En titt på den politiske banen

Introduksjon

Michel Temer, et av de mest kjente navnene i brasiliansk politikk, vekker nysgjerrighet rundt hans alder. I denne artikkelen vil vi utforske Temers politiske bane og svare på spørsmålet: Hvor gammel er han?

Michel Temer: Kort biografi

Michel Miguel Elias Temer Lulia ble født 23. september 1940 i byen Tietê, São Paulo. Sønn av libanesiske innvandrere, Temer begynte sin politiske karriere som en ung mann og begynte på advokatkurs ved University of São Paulo.

Start av politisk karriere

Temer begynte sin politiske karriere i studentbevegelsen, hvor han skilte seg ut som leder og president for XI August Academic Center. Hans prestasjoner fanget oppmerksomheten til viktige skikkelser fra den politiske scenen, og åpnet dører til hans oppstigning.

Besigning og politiske stillinger

Gjennom sin karriere har Michel Temer hatt flere fremtredende politiske stillinger. Han var statlig stedfortreder, føderal stedfortreder og president i kammeret til varamedlemmer tre ganger. I 2011 antok han visepresidentskapet i Brasil, sammen med daværende president Dilma Rousseff.

presidentskap i Brasil

I 2016 overtok Michel Temer presidentskapet i Brasil på grunn av impeachment av Dilma Rousseff. Hans mandat var preget av politiske og økonomiske utfordringer, og prøvde å implementere reformer og tiltak for landets bedring.

Hvor gammel er Michel Temer?

Nå som vi vet litt mer om Michel Temers politiske bane, kan vi svare på spørsmålet: Hvor gammel er han? Født 23. september 1940, Temer fylte 81 i 2021.

konklusjon

Michel Temer er en viktig skikkelse i brasiliansk politikk, med en bane preget av fremtredende posisjoner. Som 81 -åring er han fortsatt en innflytelsesrik og aktiv figur. Vi håper denne artikkelen har gitt relevant informasjon om din karriere og alder.

Scroll to Top