Hvilket parti av André Janones

Hva er partiet til André Janones?

André Janones er tilknyttet Avante -partiet.

Avante er et brasiliansk politisk parti, grunnlagt i 2019. Det har som hovedmål forsvaret av sosiale rettigheter og promotering av sosial rettferdighet.

Hvem er André Janones?

André Janones er en brasiliansk politiker, kjent for sin prestasjon som føderal stedfortreder. Han ble født i 1984 i byen Ituiutaba, Minas Gerais.

Janones har fått nasjonal prominens ved å kjempe for arbeidernes rettigheter og forbedre levekårene for den mest utsatte befolkningen. Det er kjent for sin bekjempende holdning og dens prestasjoner til forsvar for menneskerettigheter.

Politisk forestilling

André Janones ble valgt til føderal stedfortreder i 2018, av staten Minas Gerais. Under sitt mandat har han stått ut for sin prestasjon til forsvar for arbeidernes rettigheter, pensjonister og mennesker i sosialt sårbare situasjoner.

Janones er også kjent for sin kamp mot korrupsjon og hans forsvar av åpenhet i offentlig ledelse. Han har blitt kritisk posisjonert i forhold til myndighetens økonomiske politikk og har tatt til orde for gjennomføringen av tiltak som fremmer sosial rettferdighet og like muligheter.

hovedprestasjoner

 1. Presentasjon av regninger til forsvar for arbeidernes rettigheter;
 2. aktiv deltakelse i parlamentariske kommisjoner;
 3. Praksis for å forsvare pensjonister;
 4. Kjemp mot korrupsjon;
 5. Forsvar av åpenhet i offentlig ledelse.
 6. år
  erobring
  2019 Presentasjon av Bill X 2020 Deltakelse i kommisjonen y 2021 Kjemp mot korrupsjon

  I tillegg til sin politiske handling, er André Janones også kjent for sin tilstedeværelse på sosiale nettverk, der han deler informasjon om sine parlamentariske aktiviteter og samhandler med sine følgere.

  Lær mer om André Janones

  Jeg håper denne artikkelen har avklart hvilken André Janones -parti og gitt informasjon om dens politiske handling. Hvis du har spørsmål eller vil vite mer, legg igjen kommentaren din nedenfor.

Scroll to Top