Hvilket nummer ringer for å vite om pis

Hvordan vite informasjon om PIs?

Hvis du leter etter informasjon om PIS (Social Integration Program), må du være klar over at det er forskjellige måter å få disse dataene på. I denne artikkelen vil vi vise deg noen alternativer slik at du kan kontakte og avklare spørsmålene dine.

Ringer til PIS -nummeret

En av de enkleste måtene å få informasjon om PIS er ved å ringe tjenestetallet som er gitt av det ansvarlige organet. Kontakttelefonen er 0800 726 0207 . Når du ringer, blir du besvart av en ledsager som kan hjelpe deg med spørsmålene dine og gi nødvendig informasjon.

Å få tilgang til det offisielle nettstedet PIS

Et annet alternativ er å få tilgang til det offisielle nettstedet til PIS, hvor du finner forskjellige informasjon om programmet. På nettstedet kan du finne svar på de mest stilte spørsmålene, ta kontakt med betalingskalenderen, sjekk saldoen som er tilgjengelig, blant andre funksjoner.

For å få tilgang til det offisielle PIS-nettstedet, kan du bare angi adressen I nettleseren din.

Søker informasjon om andre kanaler

I tillegg til telefonen og det offisielle nettstedet, kan du også søke informasjon om PI -er fra andre kanaler, for eksempel Caixa Econômica føderale byråer, hvor du kan trekke deg tilbake og få ansikt -til -Face -tjeneste.

Et annet alternativ er å bruke sosiale nettverk, for eksempel Twitter, for eksempel. Ofte bruker offentlige etater disse plattformene for å avsløre informasjon og tydeliggjøre innbyggernes tvil.

konklusjon

PIS er et viktig program for brasilianske arbeidere, og det er viktig å være godt informert om det. Ved å bruke tilgjengelige servicekanaler, for eksempel telefonen og det offisielle nettstedet, kan du få all nødvendig informasjon og avklare spørsmålene dine om programmet.

Husk å alltid se etter informasjon fra pålitelige og offisielle kilder for å unngå å falle i svindel eller motta feil informasjon.

Scroll to Top