Hvilket nummer den ringer på Vivo

Hvilket antall er det koblet til in vivo?

Hvis du leter etter telefonnummeret for å kontakte Vivo, kom du til rett sted! I denne artikkelen vil vi vise deg alle alternativene som er tilgjengelige for å snakke med operatøren.

Kundeservice

For å snakke med Vivos kundeservice, kan du ringe 0800 774 1515 nummer. Dette tallet er gratis og tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

I tillegg tilbyr Vivo også andre servicekanaler, for eksempel nettchatten på sin offisielle nettsted og sosiale nettverk, for eksempel Twitter og Facebook.

Teknisk assistanse

Hvis du har et teknisk problem på Vivo -enheten eller tjenesten din, kan du ringe nummeret 1058 . Dette nummeret er eksklusivt for Vivo -kunder og er tilgjengelig fra mandag til lørdag, fra 08.00 til 22.00.

Salgssenter

Hvis du er interessert i å ansette en plan eller en tjeneste for Vivo, kan du ringe 0800 774 1515 . Dette nummeret er gratis og er tilgjengelig fra mandag til lørdag, fra 8 til 22 timer

Andre tjenester

Vivo tilbyr også andre tjenester, for eksempel Fixed Vivo, Vivo Internet og Vivo TV. For mer informasjon om disse tjenestene, kan du ringe 0800 774 1515 eller få tilgang til det offisielle nettstedet til Vivo.

Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne antallet den kobler til in vivo. Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, kan du kontakte operatøren.

Scroll to Top