Hvilket lag spiller Cristiano Ronaldo

Hvilket lag spiller Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo er en av de mest kjente og talentfulle fotballspillerne i verden. Han har gått gjennom flere klubber gjennom hele karrieren, men spiller for tiden for Manchester United, fra England.

Ronaldo begynte sin profesjonelle karriere i Sporting, Portugal, og fanget snart oppmerksomheten til fotballens verden. I 2003 ble han ansatt av Manchester United, hvor han hadde en meget vellykket passasje. Med den engelske klubben vant Ronaldo flere titler, inkludert UEFA Champions League og det engelske mesterskapet.

I 2009 ble Cristiano Ronaldo overført til Real Madrid, fra Spania, i en av de dyreste overføringene i fotballhistorien. På den spanske klubben ble han den største scoreren i klubbens historie og vant mange titler, inkludert fire UEFA Champions League.

Etter en passasje i Italias Juventus, returnerte Ronaldo til Manchester United i 2021. Hans ansettelse ble mye feiret av fans av klubben, og han har vist talentet sitt på banen.

Cristiano Ronaldo er kjent for sin dyktighet, hastighet og evne til å score mål. Han regnes som en av de beste spillerne gjennom tidene og er fortsatt en veldig viktig skikkelse i fotballens verden.

Derfor, hvis du lurer på hvilket lag som spiller Cristiano Ronaldo i dag, er svaret Manchester United.

Scroll to Top