Hvilket lag Paqueta spiller

Hvilket lag Paquetá spiller?

spiller Lucas Paquetá spiller for tiden på Lyon, Frankrikes fotballklubb.

Lucas Paqueta -karriere

Lucas Paquetá er en brasiliansk fotballspiller som ble født 27. august 1997, i Rio de Janeiro. Han begynte sin karriere i Flamengos grasrotkategorier, en av de største klubbene i Brasil.

I 2016 ble Paquetá forfremmet til det profesjonelle teamet i Flamengo og skilte seg raskt ut og trakk oppmerksomheten til europeiske klubber. I 2018 ble han ansatt av Milano fra Italia for et beløp på omtrent 35 millioner euro.

I Milan hadde Paquetá oppturer og nedturer, men kunne ikke etablere seg som en absolutt innehaver. I 2020 ble han utlånt til Lyon, French Club, hvor han for tiden er.

Lucas Paquetás opptreden på Lyon

I Lyon har Paquetá vist en god forestilling. Han har vært en startpakke i flere kamper og har bidratt med mål og assists. Deres tekniske ferdigheter og spillvisjon har blitt berømmet av pressen og fansen.

Lyon er en tradisjonell Frankrike -klubb og bestrider Ligue 1, den viktigste nasjonale konkurransen. I tillegg deltar klubben også i europeiske konkurranser, som Champions League.

Paquetá har muligheten til å spille sammen med andre gode spillere på Lyon, noe som kan bidra til deres utvikling og vekst som spiller.

konklusjon

Lucas Paquetá, brasiliansk spiller, spiller for tiden på Lyon, Frankrikes fotballklubb. Han hadde billetter til Flamengo og Milan før han flyttet til Lyon. Paquetá har vist en god prestasjon i den franske klubben og har fått ros for sin tekniske ferdighet og spillvisjon.

Scroll to Top