Hvilket år lanserte iPhone XR

Lanseringen av iPhone XR

iPhone XR er en av Apples mest populære modeller, men vet du hvilket år den ble utgitt? I denne artikkelen vil vi utforske alle detaljene om lanseringen av denne fantastiske smarttelefonen.

Hva er iPhone XR?

iPhone XR er en smarttelefon utviklet av Apple Inc. har blitt utgitt som en rimeligere versjon av iPhone X, og opprettholder mange av egenskapene og funksjonene til premium -modellen.

lanseringsår

iPhone XR ble lansert i 2018. Det ble kunngjort av Apple i september samme år og traff markedet i oktober.

Hovedegenskaper

XR iPhone har en 6,1 -tommers skjerm, 12 megapiksler bakkamera, 7 megapiksler foran kamera, bionisk A12 -prosessor og ID -ansiktsstøtte. I tillegg er den tilgjengelig i forskjellige fargealternativer som svart, hvitt, blå, gul, korall og rød.

Mottakelse og popularitet

iPhone XR ble godt mottatt av publikum og kritikere. Den rimeligere priskombinasjonen og funksjonene av høy kvalitet har gjort det til et populært alternativ blant forbrukere.

konklusjon

iPhone XR ble utgitt i 2018 som et rimeligere Apple -alternativ. Med sine imponerende egenskaper og popularitet har den blitt en av selskapets beste solgte modeller. Hvis du tenker på å kjøpe en smarttelefon, kan iPhone XR være et utmerket valg.

Scroll to Top