Hvilket år ble opprettet WhatsApp

WhatsApp: Revolusjonen av øyeblikkelig kommunikasjon

WhatsApp er en av de mest populære meldingsappene i verden, brukt av millioner av mennesker daglig. Men vet du når den ble opprettet? I denne artikkelen vil vi utforske historien til WhatsApp og hvordan den revolusjonerte måten vi kommuniserer på.

Opprettelsen av WhatsApp

WhatsApp ble opprettet i 2009 av Brian Acton og Jan Koum, to tidligere Yahoo! De innså behovet for en direktemeldingsplattform som var enkel, rask og trygg. Dermed kom WhatsApp, som opprinnelig var tilgjengelig for iPhones.

Eksponentiell vekst

Rett etter utgivelsen begynte WhatsApp å få popularitet raskt. I 2011 var appen nå tilgjengelig for Android og vant snart millioner av brukere over hele verden. Enkelheten i bruk og muligheten til å sende tekstmeldinger, lyd, bilder og videoer gratis var hovedattraksjonene for brukere.

Anskaffelse av Facebook

I 2014 kjøpte Facebook WhatsApp for et milliardærbeløp, noe som gjorde det til en del av søknadsfamilien. Denne anskaffelsen brakte enda flere funksjoner og integrasjoner for WhatsApp, for eksempel tale- og videosamtaler, samt større sikkerhet og personvern for brukere.

Effekten av WhatsApp på samfunnet

WhatsApp har revolusjonert måten vi kommuniserer på, noe som gjør direktemeldinger til en viktig del av hverdagen vår. Han la til rette for kommunikasjon mellom venner, familie og medarbeidere, eliminere geografiske barrierer og la oss koble oss raskt og effektivt.

 1. Direktemeldinger: WhatsApp tillot meldinger å bli sendt og mottatt i sanntid, noe som gjør kommunikasjonen mer dynamisk.
 2. Tale- og videosamtaler: I tillegg til tekstmeldinger, muliggjør WhatsApp også gratis tale- og videosamtaler, noe som gir mer fullstendig kommunikasjon.
 3. Mediedeling: Med WhatsApp kan du sende bilder, videoer, lyd og dokumenter raskt og enkelt.
 4. WhatsApp Resources
  Beskrivelse
  Voice and Video -samtaler Ring gratis anrop for kontaktene dine. grupper Lag grupper for å snakke med flere mennesker samtidig. status Del bilder, videoer og tekster som forsvinner etter 24 timer. whatsapp web Besøk WhatsApp by Computer.

  klikk her For å laste ned Whatsapp og nyte alle disse fantastiske funksjonene!

  Kilde: whatsapp.com