Hvilken dag slutter karneval 2023

Hva en dag ender karnevalet 2023

Carnival er en av de mest populære festene i Brasil, kjent for sine festligheter, Samba School -parader, gateblokker og mye animasjon. Mange mennesker ser frem til denne tiden av året for å nyte dagene med åpenbaring og moro.

Imidlertid har Carnival ikke en fast dato hvert år, ettersom datoen bestemmes av påskens religiøse kalender. Karneval skjer alltid 40 dager før den hellige fredag, som igjen oppstår fredag ​​før påskedag.

For å vite hvilken dag karnevalet slutter i 2023, må vi først oppdage datoen for påsken i år. Påsken er en mobilfest, det vil si at datoen varierer i henhold til månesyklusen. I 2023 blir påsken feiret 9. april.

Derfor, med tanke på at Carnival finner sted 40 dager før den hellige fredag, kan vi beregne at karnevalet i 2023 avsluttes 26. februar.

Det er viktig å understreke at karnevaldatoer kan variere i noen regioner i Brasil, ettersom hver by og stat kan ha sine egne spesifikke tradisjoner og programmering for festen.

Så hvis du planlegger å delta i Carnival i 2023, vet du allerede at partiet vil avsluttes 26. februar. Gjør deg klar for glede, musikk, dans og moro!

Scroll to Top