Hva var resultatet av grenalen

Grenal Resultat

Grenal er en av de største klassikerne av brasiliansk fotball, spilt mellom lagene i Grêmio og Internacional, begge fra Porto Alegre. Denne historiske rivaliseringen vekker alltid stor forventning hos fansen og sportspressen.

Den siste grenal

Den siste Grenal ble spilt 10. oktober 2021, for det brasilianske mesterskapet. Spillet fant sted på Beira-Rio Stadium, Internacionals hus.

Resultat

Resultatet av den siste Grenal var en 1-0-seier. Målet med kampen ble scoret av Thiago Galhardo, 35 minutter ut i andre omgang.

ringvirksomhet

Grenals resultat genererte mange konsekvenser mellom fansen og sportspressen. På sosiale nettverk uttrykte fans sin glede eller frustrasjon over resultatene til lagene sine.

Neste grenal

Den neste Grenal har ingen dato ennå, da det avhenger av spillbordet i mesterskapene der lagene spiller. Imidlertid garanterer rivaliseringen mellom Grêmio og Internacional alltid et stort opptog når disse lagene møter hverandre.

nysgjerrigheter

Grenal har hatt flere historiske spill, med spennende svinger, kontroversielle mål og mye rivalisering på banen. Denne voldsomme tvisten mellom lagene i Porto Alegre er en av hovedattraksjonene i Gaucho Football.

konklusjon

Grenal er en brasiliansk fotballklassiker som alltid tiltrekker seg fans og pressen. Resultatet av den siste Grenal var en 1-0-seier, men rivaliseringen mellom Grêmio og Internacional fortsetter og lover store følelser i de neste sammenstøtene.

Scroll to Top