Hva var poengsummen til Grêmio -spillet

Hva var poengsummen for Guild -spillet?

Hvis du er en guild -fan, er du sikker på å alltid søke den siste informasjonen om lagets spill. Og et av de vanligste spørsmålene fansen stiller er: hva var poengsummen for det siste Grêmio -spillet?

siste Grêmio -spill

I Grêmios siste kamp møtte laget sin største rival, Internacional, i en spennende klassiker. Spillet fant sted på Beira-Rio stadion i Porto Alegre, og ble deltatt av tusenvis av lidenskapelige fans.

spillscore

Sluttpoenget av spillet var 2-1 for Grêmio. Det var en vidt omstridt kamp, ​​med mange sjanser for mål for begge lag. Grêmio gikk videre med et straffemål konvertert av sin toppscorer, og Internacional Drew kort tid etter. Men i sluttminuttene scoret Grêmio vinnermålet, og sikret de tre poengene.

spillhøydepunkt

Høydepunktet i spillet var Grêmio -spissen, som scoret de to målene for laget. Med denne forestillingen ble han skårer i mesterskapet og hjalp laget med å vinne en annen viktig seier.

ringvirksomhet

Grêmios seier i klassikeren mot Internacional gjenklang mye mellom fans og sportspressen. På sosiale nettverk feiret fansen resultatet og berømmet teamets ytelse. Allerede presset pressen viktigheten av seier for mesterskapet.

 1. avisen A
 2. Journaltittel B
 3. Tittelen på avisen C
 4. journal
  manchete
  jornal a Grêmio vinner klassiker mot Internacional Bourgeo B

  Grêmio vinner viktig seier i mesterskapet jornal c

  Grêmio overgår Internacional i et spennende spill

  Lær mer om spillet på det offisielle nettstedet til Grêmio