Hva heter guvernøren i São Paulo

Møt guvernøren i São Paulo: João Doria

Staten São Paulo, som ligger i den sørøstlige regionen i Brasil, er for tiden styrt av João Doria. I denne bloggen vil vi vite litt mer om guvernøren og hans viktigste handlinger og prosjekter.

Hvem er João Doria?

João Doria Junior, kjent som João Doria, ble født i São Paulo 16. desember 1957. Han er en forretningsmann, politiker og TV -vert. Før han ble guvernør, var Doria ordfører i byen São Paulo, en stilling hun hadde fra 2017 til 2018.

Hovedhandlinger og prosjekter

Siden han overtok regjeringen i São Paulo, har João Doria vært dedikert til å implementere forskjellige handlinger og prosjekter på forskjellige områder. Noen av høydepunktene er:

 1. Covid-19 Pandemic Fighting: Doria har ledet handlingene for å bekjempe koronavirus i staten, implementere sosiale distanseringstiltak, utvidelse av sykehuskapasitet og vaksinasjonskampanjer.
 2. People’s Bag -program: Opprettet under pandemien, har programmet som mål å hjelpe familier i sosial sårbarhet, og tilbyr fordeler som nødhjelp, arbeidsposer og kvalifiseringsstipend.
 3. Infrastrukturinvesteringer: Doria har forsøkt å tiltrekke investeringer til staten, med sikte på å forbedre infrastrukturen og øke økonomisk utvikling.
 4. Utdanning: Guvernøren har investert i å forbedre kvaliteten på utdanning i São Paulo, med handlinger som å utvide ledige stillinger og implementering av lærerutdanningsprogrammer.
 5. Meninger og kritikk

  Som i enhver regjering genererer João Dorias handlinger også meninger og kritikk. Noen berømmer tiltakene sine for å bekjempe pandemi og investeringer i områder som helse og utdanning. På den annen side er det kritikk av din politiske holdning og hvordan du har taklet visse spørsmål.

  konklusjon

  Guvernør João Doria har blitt utmerket for sine handlinger og prosjekter i São Paulo. Hans arbeid med å bekjempe Covid-19 pandemi og investeringene hans i områder som infrastruktur og utdanning har påvirket livene til Paulistas. Uansett meninger og kritikk, er det viktig å følge guvernørens arbeid og bli informert om beslutningene som påvirker staten.

Scroll to Top