Hva heter den 6 timers såpeoperaen

6 timers såpeopera: Oppdag navnet og mer informasjon om denne produksjonen

Romaner er en av de viktigste sjangrene i brasiliansk TV, og vinner millioner av seere daglig. Med forskjellige visningstider har hver sine egne egenskaper som gjør den unik. I denne bloggen, la oss snakke om 6 -klokkesåpeoperaen, også kjent som Six O’Clock Soap Opera. Fortsett å lese for å finne ut navnet på denne produksjonen og annen interessant informasjon!

Navnet på 6 timers såpeopera

6 -timers såpeopera som for øyeblikket vises på Rede Globo, er tittelen “I Emperor’s Days”. Denne produksjonen, skrevet av Alessandro Marson og Thereza Falcão, finner sted i det nittende århundre Brasil og tar for seg historien til keiser Dom Pedro II og hans forhold til grevinnen av Barral.

plot og tegn

“I keiserens dager” forteller historien om Dom Pedro II, spilt av Selton Mello, og hans kone, keiserinne Teresa Cristina, bodde av Leticia Sabatella. Plottet tar også opp den forbudte romanen mellom keiseren og grevinnen av Barral, karakteren av Mariana Ximenes.

I tillegg til hovedpersonene, har romanen en tung rollebesetning, inkludert skuespillere som Gabriel Braga Nunes, Guilherme Piva, Michel Gomes og Sheron Menezes, blant andre.

ringvirksomhet og publikum

“In the Emperor’s Days” debuterte i august 2021 og har vunnet publikum med sin engasjerende plot og kvalitetsproduksjon. 6 -timers såpeopera registrerer vanligvis gode publikumspriser, et av de mest overvåkte alternativene på dette tidspunktet.

I tillegg har produksjonen også generert konsekvenser på sosiale nettverk, med seere som kommenterer hendelsene i plottet og heier på favorittkarakterene sine.

nysgjerrigheter om 6 timers såpeopera

I tillegg til navnet og plottet, er det noen interessante nysgjerrigheter ved 6 timers såpeopera. Sjekk ut noen av dem:

  1. SOAP -operaen “In Emperor’s Times” er en fortsettelse av en annen produksjon av Rede Globo, med tittelen “New World”. Begge pågår i samme historiske periode og har vanlige karakterer.
  2. Handlingen adresserer ikke bare livsperiens liv Dom Pedro II, men også sosiale og politiske spørsmål fra tiden, for eksempel avskaffelse av slaveri og kampen for Brasils uavhengighet.
  3. Produksjon har et team av kostymedesign og satte design dedikert til troskap til atmosfæren i det nittende århundre, iført periodeklær og scenarier.
  4. Dette er bare noen nysgjerrigheter rundt 6 -klokkesåpeoperaen. Hvis du er tilhenger av historiske produksjoner og liker å følge med engasjerende tomter, må du huske å sjekke det ut “i Emperor’s Days”!

    Vi håper denne bloggen har gitt all informasjonen du lette etter om 6 timers såpeopera. Hvis du har flere spørsmål eller vil dele din mening om denne produksjonen, legg igjen en kommentar nedenfor. Kos deg med å dele dette innholdet med dine venner og familie som også er fans av såpeoperaer!

Scroll to Top