Hva er Vivo -nummeret for å vite balanse

Hvordan kjenne balansen mellom Vivo

Hvis du er kunde av Vivo og trenger å kjenne balansen på telefonen, er det forskjellige måter å få denne informasjonen på. I denne artikkelen vil vi vise deg alle tilgjengelige alternativene slik at du kan velge det mest praktiske for deg.

1. Tilkobling til det levende nummeret

En av de mest tradisjonelle måtene å kjenne Vivos balanse er ved å ringe operatørens servicenummer. For å gjøre dette, bare ring *8000 fra din levende telefon og følg instruksjonene i Voice -menyen. Om noen få sekunder vil du motta en melding med din nåværende balanse.

2. Min vivo -applikasjon

Et annet alternativ er å bruke Minha Vivo -appen, tilgjengelig for gratis nedlasting i applikasjonsbutikker. Etter å ha logget deg inn med kundedataene dine, vil du kunne se mobiltelefonbalansen raskt og praktisk, og ha tilgang til andre funksjoner som påfylling, fakturakonsultasjon og mer.

3. Vivos nettsted

Vivos nettsted tilbyr også muligheten til å konsultere mobilbalansen din. Bare gå til operatørens offisielle nettsted, logg deg på kundeområdet og se etter alternativet for balanse konsultasjon. I noen få klikk vil du ha tilgang til ønsket informasjon.

4. Tekstmelding

Hvis du foretrekker det, kan du sende en tekstmelding til Vivo som ber om balansen. Bare send en SMS til nummer 1058 med ordet “balanse” og vent på transportørens svar med den forespurte informasjonen.

5. Telefontjeneste

Endelig kan du også kontakte Vivos telefontjeneste på 1058. Når du snakker med en ledsager, kan du be om din mobilbalanseinformasjon og vil motta de nødvendige retningslinjene.

Som du kan se, er det flere måter å vite balansen mellom Vivo. Velg alternativet som passer best for dine behov og nyt operatørens tjenester med ro.

Scroll to Top