Hva er verdien av Globoplays plan

Hva er verdien av Globoplays plan?

Globoplay er en brasiliansk streamingplattform som tilbyr et bredt spekter av innhold, inkludert serier, filmer, TV -serier og originale produksjoner. Hvis du er interessert i å signere Globoplay, er det viktig å kjenne de forskjellige planene som er tilgjengelige og deres respektive verdier.

Globoplay -planer

Globoplay tilbyr tre typer planer for å imøtekomme brukernes behov og preferanser:

 1. Månedlig plan: Denne planen koster $ 19,90 per måned og gir ubegrenset tilgang til alt innholdet i Globoplay.
 2. Årplan: Globoplays årlige plan koster R $ 238,80 per år, noe som tilsvarer R $ 19,90 per måned. Med denne planen har du også ubegrenset tilgang til alt innholdet i plattformen.
 3. Plan + live -kanaler: I tillegg til Globoplays innhold, tilbyr denne planen tilgang til live kanaler som Globo, Globonews, Sportv, blant andre. Verdien av denne planen er $ 49,90 per måned.
 4. Hvordan signere globoplay?

  For å signere Globeplay, bare følg følgende trinn:

  1. Besøk Globoplays offisielle nettsted.
  2. Klikk “Abonner nå” eller “Prøv gratis”.
  3. Fyll ut dine personopplysninger og velg ønsket plan.
  4. Velg betalingsmetoden og fullfør signaturen.
  5. Etter abonnement kan du glede deg over alt Globoplay -innhold på forskjellige enheter som smarttelefoner, nettbrett, smarte TV -er og datamaskiner.

   Det er viktig å merke seg at verdiene til planene kan endres over tid, så det anbefales alltid å sjekke den oppdaterte informasjonen på det offisielle nettstedet til Globoplay.

   Vi håper denne artikkelen har avklart tvilen din om verdien av Globoplays planer. Nyt det beste av brasiliansk underholdning med Globoplay!

Scroll to Top