Hva er verdien av Corolla Cross

Hva er verdien av Corolla Cross?

Corolla Cross er en av de siste modellene som ble utgitt av Toyota. Det er en kompakt SUV som kombinerer Corollas elegante og sportslige design med allsidigheten og robustheten til en SUV.

Kjennetegn ved Corolla Cross

Corolla Cross har en moderne og dristig design med fluidlinjer og sofistikerte detaljer. Interiøret er romslig og behagelig, og tilbyr god plass til passasjerer og bagasje.

I tillegg har Corolla Cross en serie avanserte teknologier, for eksempel underholdningssystem for berøringsskjerm, Bluetooth -tilkobling, omvendt kamera, stabilitetskontroll, blant andre.

Corolla Cross Price

Verdien av Corolla Cross kan variere i henhold til den valgte versjonen og alternativene. Du kan imidlertid finne modeller fra $ 139.990,00.

Hovedkonkurrenter

Corolla Cross konkurrerer direkte med andre kompakte SUV-er på markedet, for eksempel Honda HR-V, Volkswagen T-Cross, Chevrolet Tracker, blant andre. Hver av disse modellene har sine egne egenskaper og priser, noe som kan påvirke kjøpsbeslutningen.

hvor du kan kjøpe corolla cross

Corolla Cross kan kjøpes fra Toyota autoriserte forhandlere i hele Brasil. I tillegg er det mulig å finne spesialtilbud og kampanjer på salgssteder og markedsplasser.

konklusjon

Corolla Cross er et interessant alternativ for de som leter etter en kompakt SUV med elegant design, komfort og teknologi. Med en konkurransedyktig pris og en serie avanserte ressurser, skiller modellen seg ut i bilmarkedet.

Hvis du tenker på å kjøpe et Corolla -kors, må du huske å søke og sammenligne betalingspriser og betingelser. Dermed kan du finne det beste tilbudet og gjøre en god avtale.

Scroll to Top