Hva er tallet for å registrere brikken

Hva er tallet som skal registrere brikken?

Når vi kjøper en ny mobilbrikke, må du registrere deg slik at vi kan bruke den. Antallet for å registrere brikken kan variere i henhold til mobiltelefonoperatøren. I denne artikkelen vil vi ta opp registreringsnumrene til hovedoperatørene i Brasil.

selvfølgelig

For å registrere brikken til Claro, kan du ringe nummeret 1052 og følge instruksjonene levert av Automatic Service. Det er også mulig å registrere seg gjennom det offisielle nettstedet til Claro, få tilgang til selvtjenestområdet.

vivo

Vivo tilbyr forskjellige måter å registrere brikken på. Du kan ringe nummeret *8486 og følge retningslinjene for automatisk tjeneste. Et annet alternativ er å sende en SMS med ordet “vivo” til nummeret 1058 og vente på instruksjonene. I tillegg er det mulig å registrere seg via Vivo -nettstedet i Self -Service -området.

tim

For å registrere TIM -brikken, kan du ringe nummeret *144 og følge retningslinjene for automatisk tjeneste. Det er også mulig å registrere seg gjennom det offisielle TIM -nettstedet, i selvtjenestområdet.

HI

OI tilbyr forskjellige måter å registrere brikken på. Du kan ringe nummeret *144 og følge de automatiske serviceinstruksjonene. Et annet alternativ er å sende en SMS med ordet “OI” til nummeret 1057 og vente på retningslinjene. I tillegg er det mulig å registrere seg via OI -nettstedet, i selvtjenestområdet.

nextel

For å registrere Nextel -brikken, kan du ringe nummeret *611 og følge de automatiske serviceinstruksjonene. Det er også mulig å registrere seg gjennom det offisielle nettstedet til Nextel, i området selv -tjeneste.

Det er viktig å merke seg at når du registrerer brikken, må du legge inn noen personopplysninger, for eksempel fullt navn, CPF, adresse, blant andre. Denne informasjonen er nødvendig for aktivering av brikken og identifiseringen av linjeholderen.

Etter registrering vil brikken være klar til å brukes. Husk å sette den riktig på den mobile enheten og vente på linjeaktiveringen, som kan ta noen minutter.

Vi håper denne artikkelen har avklart spørsmålene dine om nummeret for å registrere brikken. Hvis du fremdeles har spørsmål, kan du la være i kommentarene om at vi gjerne hjelper!

Scroll to Top