Hva er tallet for å konsultere Vivos balanse

Hvordan konsultere Vivos balanse

Hvis du er en levende kunde og ønsker å konsultere mobilbalansen din, er det forskjellige måter å gjøre dette på. I denne artikkelen vil vi vise deg noen alternativer slik at du kan velge den som passer best for dine behov.

1. Tilkobling til *8000

En av de enkleste måtene å konsultere Vivo -balansen er gjennom en forbindelse til *8000 -tallet. Bare ring dette nummeret fra mobiltelefonen din og følg instruksjonene som vil bli gitt av det automatiserte systemet. Om noen få sekunder vil du motta en melding med din nåværende balanse.

2. Min vivo -applikasjon

Et annet alternativ er å bruke Minha Vivo -appen, tilgjengelig for gratis nedlasting i applikasjonsbutikker. Etter å ha logget deg inn med tilgangsdataene dine, vil du kunne konsultere telefonens balanse raskt og praktisk, og ha tilgang til annen informasjon om kontoen din.

3. Vivos nettsted

Vivos nettsted tilbyr også muligheten til å konsultere mobilbalansen din. Bare gå til Vivos offisielle nettsted, logg deg på kontoen din og søk etter alternativet for balanse konsultasjon. I noen få klikk vil du ha tilgang til ønsket informasjon.

4. Tekstmelding

Hvis du foretrekker det, kan du også konsultere Vivo -balansen gjennom en tekstmelding. Bare send en SMS til nummer 1058 med ordet “balanse” og vent på transportørens svar med den forespurte informasjonen.

5. Telefontjeneste

Endelig kan du også kontakte Vivo Call Center på 1058 og be om din mobile balansekonsultasjon. En ledsager vil hjelpe deg og gi nødvendig informasjon.

Dette er noen av de vanligste måtene å konsultere Vivos balanse på. Velg alternativet som passer best for dine preferanser og nyt alltid å være i forbruket.

Scroll to Top