Hva er størrelsen på iPhone 11

Hva er størrelsen på iPhone 11?

iPhone 11 er en av de nyeste modellene utgitt av Apple. Den har en elegant design og mange avanserte funksjoner. En av de viktige informasjonen om denne enheten er størrelsen.

iPhone 11

iPhone -størrelse

iPhone 11 har følgende dimensjoner:

modell
høyde
bredde
tykkelse
iPhone 11 150,9 mm 75,7 mm 8,3 mm

Disse målingene er viktige for de som ønsker å kjøpe et beskyttelsesdekke eller støtte for iPhone 11. I tillegg påvirker enhetsstørrelsen også bruksopplevelsen, spesielt for de som foretrekker mindre eller større smarttelefoner.>

Annen informasjon om iPhone 11

iPhone 11 har en 6,1 -tommers skjerm, som gir en flott opplevelse å se videoer, spille og surfe på internett. I tillegg har det et dobbelt 12 MP bakkamera, som lar deg ta bilder og registrere videoer av høy kvalitet.

Med hensyn til lagring er iPhone 11 tilgjengelig i tre alternativer: 64 GB, 128 GB og 256 GB. Dette betyr at du kan velge kapasiteten som best oppfyller applikasjonslagringsbehov, bilder, videoer og andre filer.

Når det gjelder ytelse, er iPhone 11 utstyrt med A13 Bionic Chip, som gir utmerket ytelse i hverdagsoppgaver og mer krevende applikasjoner.

Kort sagt, iPhone 11 er en størrelse på 150,9 mm høy, 75,7 mm bred og 8,3 mm tykk. Disse dimensjonene, sammen med andre egenskaper, gjør denne enheten til et flott alternativ for de som leter etter en moderne og kraftig smarttelefon.

Scroll to Top