Hva er spillet som vil passere i dag på Globo

I dag på Globo er spillet som vil bli sendt klassikeren mellom Flamengo og Fluminense. Denne kampen lover å være spennende, med begge lag som søker seier for å nærme seg toppen av bordet. Konfrontasjonen vil finne sted på Maracanã på 20 timer, og vil bli deltatt av fans fra begge klubber.

Flamengo X Fluminense: The Classic Carioca

spillinformasjon

Dato: [Spilldato]

tid: 20H

Sted: Maracanã Stadium

Forventninger for starten

Klassikeren mellom Flamengo og Fluminense gir alltid mye rivalisering og følelser. Begge lag leter etter en seier for å henvende seg til mesterskapslederne. Flamengo, nåværende brasiliansk mester, har en sterk rollebesetning og kommer fra en sekvens av gode resultater. Fluminense, ledet av trener Roger Machado, søker å konsolidere seg på toppen av bordet.

Sannsynlige oppstillinger

flamengo
fluminense
keeper: Diego Alves keeper: Marcos Felipe Defender: Rodrigo Caio Defender: Nino side: Filipe luís side: Samuel Xavier midtbanespiller: Gerson midtbane: Yago Felipe spiss: gabigol spiss: Fred

hvordan du ser på spillet

Spillet mellom Flamengo og Fluminense vil bli sendt live av Rede Globo. Du kan følge kampen på TV, eller hvis du foretrekker det, kan du også se gjennom Globo -nettstedet eller Globoplay -appen.

blogg gjetning

Vår innsats for denne klassikeren er en 2-2 uavgjort. Vi forventer et veldig omstridt spill, med sjanser for begge sider. Det vil være et opptog for fans og fotballelskere.

Vi håper du liker spillet og heier på laget ditt på hjertet! Sørg for å sjekke ut de siste nyhetene og informasjonen om fotballens verden på bloggen vår.
Scroll to Top