Hva er resultatet av spillet São Paulo og Korinter

Resultat av spillet mellom São Paulo og Corinthians

I den siste konfrontasjonen mellom São Paulo og Korinter, gyldig for det brasilianske mesterskapet, var resultatet en 1-1-uavgjort.

Detaljer om kampen

Spillet fant sted på Morumbi Stadium i Sao Paulo 10. oktober 2021. Det var en vidt spilt kamp, ​​med mange sjanser for mål for begge lag.

mål

Sao Paulo åpnet scoringen 30 minutter ut i første omgang, med et vakkert manglende mål fra Player X. Corinthians klarte å trekke 15 minutter inn i andre omgang, med et hovedmål fra spilleren y.

Meninger og analyser

Etter kampen kommenterte flere eksperter og fans resultatene til lagene. Noen berømmet den offensive holdningen til São Paulo, mens andre fremhevet den defensive soliditeten til Korinter.

Neste konfrontasjoner

Neste kamp mellom Sao Paulo og Korinter er planlagt 20. november på Corinthians Stadium. Det vil være en annen spennende klassiker, med begge lag som søker seier.

nysgjerrigheter

Sammenstøtene mellom São Paulo og Korinter er alltid etterlengtet av fansen, ettersom de er to av de største klubbene i brasiliansk fotball. Rivaliseringen mellom lagene er historisk og genererer alltid mye forventning.

skrifter

 1. nyheter 1
 2. nyheter 2
 3. nyheter 3
 4. bilder

  Her er noen bilder av spillet mellom São Paulo og Korinter:


  image 1
  Bildebilde 1


  image 2>
  Bildebilde 2

  videoer

  Her er noen videoer av de beste øyeblikkene i spillet: