Hva er resultatet av onsdag mega-senna

Resultat av onsdagens Mega-Sena

Sjekk ut tallene som er trukket og verdien av

-prisen

Mega-Sena er en av de mest populære lotteriene i Brasil, kjent for sine millionærpriser. Hvis du er nysgjerrig på å vite resultatet av den siste trekningen, se nedenfor trukket tall og verdien av prisen:

tall trukket:

 1. 10
 2. 15
 3. 27
 4. 35
 5. 42
 6. 49
 7. Tildelingsverdi:

  Verdien av Mega-Sena-prisen onsdag var $ 10 millioner.

  hvordan spiller jeg i Mega-Sena?

  For å spille i Mega-Sena, må du velge 6 til 15 tall, fra de 60 som er tilgjengelige på rattet. Jo flere tall du velger, jo større er verdien av innsatsen og jo større sjanser for å vinne. Du kan også velge å spille med overraskelsen, der systemet velger tallene for deg, eller med staheten, som lar deg delta i flere påfølgende tombolaer med samme innsats.

  Mega-Sena-konkurranser skjer to ganger i uken, onsdager og lørdager, alltid på 20 timer. For å vinne hovedprisen, må du treffe de 6 tegnet. Imidlertid er det også mulig å vinne mindre priser ved å treffe 4 eller 5 tall.

  nysgjerrigheter om mega-sena

  Mega-Sena ble lansert i mars 1996 og har siden belønnet tusenvis av spillere. I tillegg til hovedprisen, tilbyr lotteriet også andre priser, som Quina og retten. I tillegg er en del av spillsamlingen beregnet på sosiale og kulturelle programmer fra den brasilianske regjeringen.

  Hvis du tenker på å satse på Mega-Sena, husk å spille ansvarlig og bare penger du kan tape. Tross alt er sjansene for å vinne hovedprisen veldig liten, men spenningen med å delta i trekningen og muligheten til å vinne en millionærpris er alltid attraktive.

  lykke til!

Scroll to Top