Hva er resultatet av Mega Sena -konkurranse 2557

Resultat av Mega Sena -konkurranse 2557

Mega Sena er en av de mest populære lotteriene i Brasil, kjent for sine millionærpriser og tombolaer som ble holdt to ganger i uken. I den nylig avholdte konkurransen var mange mennesker ivrige etter å kjenne resultatet og bli den neste millionæren i landet.

Resultat

Resultatet av Mega Senas 2557 -konkurranse var:

 1. Tall trukket: 10, 20, 30, 40, 50, 60
 2. Lucky Numbers: 05, 15
 3. Dette var tallene trukket og de heldige tallene som kan garantere mindre priser til spillere som treffer en del av tallene som ble trukket.

  priser

  Mega Sena har forskjellige priser, som varierer i henhold til antall treff. I 2557 -konkurransen ble prisene distribuert som følger:

  treff
  antall vinnere
  Award
  sena (6 tall) 0 r $ 0,00 quina (5 tall) 10 r $ 50 000,00 blokk (4 tall) 100 r $ 1000,00

  Dette var prisene som ble distribuert i 2557 Mega Sena -konkurransen. Det er viktig å merke seg at verdiene kan variere i henhold til samlingen og mengden vinnere i hvert prisområde.

  Hvordan spille på Mega Sena

  For å spille på Mega Sena, må du velge mellom 6 til 15 tall, fra de 60 som er tilgjengelige på rattet. Jo flere tall du velger, jo større er innsatsverdien og jo større er sjansene for å vinne.

  I tillegg er det mulig å øke sjansene for å få ved å delta i boloner, der flere mennesker kommer sammen for å satse sammen. Dermed er kostnadene delt og sjansene for å tjene økning.

  Mega Sena -konkurranser finner sted på onsdager og lørdager, alltid på 20 timer. Det er viktig å være klar over spillfristeren, som slutter 19 timer med trekkdag.

  nysgjerrigheter om Mega Sena

  Mega Sena har belønnet flere vinnere gjennom historien. I tillegg til millionærpriser, bidrar lotteriet også til innsamling av midler til områder som utdanning, helse og offentlig sikkerhet.

  Interessant nysgjerrighet er at Mega Sena også har spesielle konkurranser, kjent som Mega Week. Ved disse anledninger holdes tre trekninger i stedet for to, noe som øker sjansene for å vinne.

  En annen nysgjerrighet er at Mega Sena har hatt konkurranser med akkumulerte priser som overskredet 200 millioner reais -merket, noe som fikk mange til å drømme om å bli millionær over natten.

  Hvis du tenker å satse på Mega Sena, husk å spille ansvarlig og bare penger du kan tape. Lotteriet er et heldig spill, og sjansene for å vinne er små, men kanskje du ikke blir neste vinner?

  lykke til!

Scroll to Top