Hva er poengsummen mellom Flamengo og Korinterne

Flamengo X Corinthians: Score of the Last Game

Flamengo og Korinter møtte hverandre i en spennende kamp

I det siste spillet mellom Flamengo og Korinterne spilte lagene hovedrollen i en elektrifiserende konfrontasjon. Sluttresultatet var 2 til 1 for Flamengo.

Detaljer om kampen

Spillet fant sted på Maracanã Stadium i Rio de Janeiro, og ble deltatt av tusenvis av lidenskapelige fans. Kampen var gyldig for det brasilianske mesterskapet.

Flamengo åpnet scoringen 15 minutter ut i første omgang, med et straffemål konvertert av spissen Gabriel Barbosa, bedre kjent som Gabigol. Korinterne bandt 30 minutter ut i andre omgang med et mål av midtbanespilleren Luan. I tilleggene scoret imidlertid Flamengo målet om seier med forsvarer Rodrigo Caio.

spillpåvirkning

Resultatet av spillet genererte mye diskusjon mellom fansen og sportspressen. Mens Flamenco -spillerne feiret seieren, beklaget korinterne nederlaget. På sosiale nettverk var emnet et av de mest omtalte, med fans av begge lag som uttrykte sine meninger og følelser.

Neste konfrontasjon mellom Flamengo og Korinter

Neste kamp mellom Flamengo og Korinter er planlagt i to uker på Corinthians stadion i São Paulo. Kampen lover å bli en annen stor duell mellom disse to tradisjonelle lagene av brasiliansk fotball.

Hold deg oppdatert på nyhetene

For å følge alle nyhetene om konfrontasjonen mellom Flamengo og Korinterne, følg med på de viktigste sportskommunikasjonskjøretøyene. Du kan også sjekke ut de sosiale nettverkene til klubber og spillere for å holde deg oppdatert på alle nyhetene.

klikk her For å lære mer om spillet mellom Flamengo og Corinthians.
Kilde: Eksempel.com

Scroll to Top