Hva er nummeret for å be om kreditt lånt fra Vivo

Hvordan låne kreditt fra Vivo

Hvis du trenger kreditt lånt for å bruke in vivo -tjenester, for eksempel mobil lading eller ansette flere pakker, må du være klar over at du kan be om denne tjenesten raskt og enkelt. I denne artikkelen vil vi vise deg nummeret for å be om kreditt lånt fra Vivo og hvordan du kan komme med denne forespørselen.

Trinn for trinn for å låne kreditt fra Vivo

For å be om kreditt lånt fra Vivo, følg trinnene nedenfor:

 1. Forsikre deg om at du har de nødvendige kravene for å be om lånekreditt. Generelt er det nødvendig å ha en aktiv linje i minst 90 dager og har ingen åpen gjeld med Vivo.
 2. Åpne appen “Meu Vivo” på mobiltelefonen din eller gå til Vivos offisielle nettsted.
 3. Se etter kredittalternativet lånt eller nødlading.
 4. Klikk på ønsket alternativ og følg instruksjonene for å be om kredittlån.
 5. Angi ønsket verdi og bekreft forespørselen.
 6. Vent på Vivos bekreftelse av godkjenning av lånekreditt.
 7. Ved godkjenning vil det forespurte beløpet bli lagt til kredittbalansen din eller vil bli nedsatt i neste lading utført.
 8. nummer for å låne kreditt fra Vivo

  Antallet som skal be om kreditt lånt fra Vivo er *8012. Bare ring dette nummeret og følg instruksjonene for å be om lånes kreditt.

  Husker at Vivo kan kreve gebyrer og renter for bruk av kreditttjenesten som er lånt. Derfor er det viktig å være klar over verdiene og betingelsene før du ber om forespørselen.

  Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg å forstå hvordan du kan låne kreditt fra Vivo. Hvis du fremdeles har spørsmål, kan du kontakte Vivo eller konsultere selskapets offisielle nettsted for mer informasjon.

Scroll to Top