Hva er nummeret å snakke om den levende operatøren

Hvordan snakke med operatøren Vivo

Hvis du er kunde av operatøren Vivo og trenger å kontakte tjenesten, må du være klar over at det er forskjellige telefonnumre tilgjengelig for hver type tjeneste. I denne artikkelen vil vi vise deg hva som er riktig nummer å snakke med operatøren Vivo.

nummer for å snakke med operatøren vivo

For å snakke med operatøren Vivo, må du ringe det spesifikke servicenummeret i henhold til tjenesten du vil behandle. Sjekk ut hovednumrene nedenfor:

 1. Kundeservice Vivo Mobile: 1058
 2. Kundeservice Live Fast: 103 15
 3. Kundeservice Vivo Internett: 103 15
 4. Kundeservice Vivo TV: 106 15
 5. Det er viktig å merke seg at disse tallene er gyldige for levende kunder. Hvis du ennå ikke er kunde og ønsker å ansette en tjeneste, anbefales det å ringe Vivos salgsnummer, som er 0800 591 0082.

  Andre former for kontakt med Vivo

  I tillegg til telefonnumre, gir Vivo også andre former for kontakt til kundene. Du kan kontakte deg på nettprat tilgjengelig på Vivos offisielle nettsted, eller gjennom sosiale nettverk, for eksempel Twitter og Facebook.

  Hvis du foretrekker det, kan du også gå til en fysisk butikk fra Vivo og snakke direkte med en ledsager. For å finne butikken nærmest deg, besøk Vivo -nettstedet og bruk søkeverktøyet.

  Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne riktig nummer for å snakke med den levende operatøren. Hvis du fremdeles har spørsmål, legg igjen en kommentar nedenfor at vi gjerne hjelper deg!

Scroll to Top