Hva er Marvels neste film

Hva er Marvels neste film?

Marvel Studios er kjent for å gi ut superheltfilmer som vinner fans over hele verden. Med et stadig ekspanderende filmamfest, er fans alltid ivrige etter å vite hva den neste Marvel -filmen som skal utgis.

Marvel Cinematic Universe (MCU)

Marvel Cinematic Universe, også kjent som MCU, er et delt univers av TV -filmer og serier basert på Marvels tegneseriekarakterer. Siden lanseringen av “Iron Man” i 2008, har MCU vokst og utvidet, og presentert nye helter, skurker og spennende tomter.

Neste Marvel utgivelser

Marvel Studios har en planlagt lanseringsplan for de kommende årene, med filmer som lover å overraske og glede fans. Sjekk ut noen av Marvels neste utgivelser:

 1. Black Widow : The Black Widow’s Solo Movie, spilt av Scarlett Johansson, forventes å bli utgitt i 2021. Filmen vil utforske karakterens mystiske fortid og hans reise som spion.
 2. The Eternal : With a Star Cast, inkludert Angelina Jolie og Kit Harington, “The Eternal” lover å bringe en episk og action -pakket historie. Filmen skal etter planen bli utgitt i 2021.
 3. Spider-Man: No Return Home : Spider-Mans tredje film i MCU vil bringe Tom Holland tilbake som Peter Parker og lover å utforske multiversen. Filmen skal etter planen bli utgitt i 2021.
 4. Strange Doctor in the Multiverse of Madness : Fortsetter historien om Doctor Strange, lover denne filmen å utforske multiversen og bringe nye trusler. Filmen skal etter planen bli utgitt i 2022.
 5. Hvordan holde deg på toppen av Marvels nyheter

  For fans som ønsker å holde seg oppdatert på alle Marvel -nyheter, er det flere måter å holde seg oppdatert på. Den ene er å følge Marvels offisielle sosiale nettverk, for eksempel Twitter og Instagram.

  Det er også mulig å finne informasjon om de neste Marvel -utgivelsene på nettsteder som spesialiserer seg på kino og underholdning, for eksempel IMDB og Rotten Tomatoes. Disse nettstedene gir ofte synopses, trailere og kritikk fra filmene.

  I tillegg deltar Marvel vanligvis i arrangementer og konvensjoner, for eksempel Comic-Con, der eksklusiv informasjon om de neste utgivelsene blir avslørt. Hold øye med nyhetene og dekningen av disse hendelsene for ikke å miste noen nyheter.

  konklusjon

  Marvel fortsetter å overraske fansen med sine spennende og action -pakkede filmer. Med en planlagt lanseringsplan for de kommende årene, kan fansen forvente mange eventyr og vendinger i Marvels filmatiske univers.

  Så gjør deg klar for de neste Marvel -filmene og ikke gå glipp av noen detaljer om denne episke reisen!

Scroll to Top