Hva er måneden for Vågenskiltet

Hva er månedens måned?

Vågen er det syvende tegnet på dyrekretsen og er assosiert med født mellom 23. september og 22. oktober. Derfor er måneden for Vågenskiltet oktober.

Kjennetegn på Vågentegnet

Mennesker i Vågenskiltet er kjent for sin balanserte og diplomatiske karakter. De er omgjengelige, sjarmerende og har et sterkt behov for harmoni og rettferdighet i livet. Librarere er kjent for sin evne til å se alle sider av en situasjon og ta vektede beslutninger.

element og regent av Vågentegnet

Elementet assosiert med Vågenskiltet er luft, noe som gjenspeiler den intellektuelle og kommunikative naturen til disse menneskene. Allerede planeten Regent of Vågen er Venus, Planet of Love, Beauty and Harmony.

Vågen kjærlig kompatibilitet

Vågen er et tegn som kommer sammen med andre luftskilt, for eksempel tvillinger og akvarium, ettersom de deler samme tankesett og behov for frihet. I tillegg har Vågen også god kompatibilitet med brannskilt som Leo og Skytten, ettersom disse tegnene bringer lidenskap og entusiasme til Libra’s liv.

nysgjerrigheter om Vågen

  1. Vågen er representert med skala -symbolet, som symboliserer balanse og rettferdighet.
  2. Fargene assosiert med pund er rosa og lyseblå.
  3. Vågen er et kardinalskilt, som betyr at det har en leder- og initiativ energi.
  4. edelstener assosiert med pund er safir og rosa kvarts.
  5. konklusjon

    Måneden for Vågenskiltet er oktober, og folket i dette tegnet er kjent for sin balanserte, omgjengelige og rettferdige natur. Kompatibel med andre luft- og brannskilt, bringer Vågen harmoni og balanse til hennes personlige og profesjonelle forhold.

Scroll to Top