Hva er landet i verdensmesterskapet i 2022

VM 2022 VM

VM er en av de mest etterlengtede sportsbegivenhetene i verden, og bringer sammen lag fra forskjellige land på jakt etter tittelen verdensmester. Hvert fjerde år er det valgt et land for å være vertskap for turneringen, og gir fotballfans en unik og spennende opplevelse.

VM 2022

verdensmesterskapet i 2022 avholdes i Qatar, et lite land som ligger i Midt -Østen. Dette vil være første gang turneringen har hovedkontor i regionen, noe som bringer en rekke utfordringer og forventninger til arrangørene og fansen av fotball.

Qatar: et kontrastland

Qatar er kjent for sin rikdom og modernitet, og er et av de rikeste landene i verden på grunn av sine olje- og naturgassreserver. Til tross for at han er et lite land, med en befolkning på omtrent 2,8 millioner innbyggere, har Qatar investert i infrastruktur og teknologi for å motta verdensmesterskapet.

I tillegg er landet også kjent for sine høye temperaturer, som kan nå over 40 grader Celsius i løpet av sommeren. Av denne grunn blir verdensmesterskapet i 2022 avholdt på slutten av året, mellom november og desember, for å unngå den intense varmen fra Summer Qatari.

Forberedelser til verdensmesterskapet

Qatar har forberedt seg intenst til å være vertskap for verdensmesterskapet i 2022. Det blir gjort store investeringer på stadioner, transportinfrastruktur, hotell og andre fasiliteter som trengs for å motta spill og fans over hele verden.>

I tillegg har landet forsøkt å sikre besøkende for sikkerhet og trivsel, og iverksette sikkerhets- og helsetiltak for å forhindre spredning av sykdommer som Covid-19.

 1. Moderne og bærekraftige stadioner
 2. Effektiv og tilgjengelig transport
 3. Kvalitetshosting
 4. Besøkende sikkerhet og helse
 5. stadion
  beliggenhet
  kapasitet
  Al Bayyt Stadium al khor 60 000 al Janoub Stadium al wakrah 40 000 Education City Stadium al rayyan 45,350 Khalifa International Stadium Doha 40 000 lusail ikonisk stadion lusail 86.250

  Dette er bare noen av stadionene som skal brukes under verdensmesterskapet i 2022. Hver av dem er designet under hensyntagen til bærekraften og arven som vil bli overlatt til landet etter at turneringen er fullført.

  lære mer om verdensmesterskapet i 2022