Hva er den beste alderen på imperier

Hva er den beste alderen til imperier?

Hvis du er tilhenger av sanntidsstrategispill, har du absolutt hørt om den berømte Age of Empires -serien. Først utgitt i 1997, har spillet vunnet millioner av spillere over hele verden, og til i dag regnes som en klassiker.

Age of Empires II: The Age of Kings

En av de mest populære titlene i serien er Age of Empires II: The Age of Kings. Spillerne ble lansert i 1999 og foregår i middelalderen og lar spillere bygge og utvide sivilisasjonene, trene hærer og kjempe mot andre nasjoner. Med forbedret grafikk og forbedret spill sammenlignet med det første spillet, vant Age of Empires II en legion av fans.

Age of Empires III

I 2005 ble Age of Empires III lansert, som brakte flere nyheter til serien. Spillet foregår i løpet av kolonitiden, og spillerne kan velge mellom forskjellige sivilisasjoner som britisk, fransk, spansk og nederlandsk. I tillegg introduserte Age of Empires III konseptet “nasjonale byer”, som gir ekstra ressurser og enheter gjennom hele kampen.

Age of Empires IV

Etter en lang ventetid mottok fans av serien endelig nyheten om at Age of Empires IV er under utvikling. Lite er kjent om spillet så langt, men de utgitte trailere og teasere viser fantastisk grafikk og lover en enda mer oppslukende opplevelse.

 1. Age of Empires II: The Age of Kings
 2. Age of Empires III
 3. Age of Empires IV
 4. Age of Empires
  lansering
  Age of Empires II: The Age of Kings 1999 Age of Empires III 2005 Age of Empires IV under utvikling

  klikk her For mer informasjon om Age of Empires -serien.

  Kilde: https://www.ageofempires.com/