Hva er dagen for vår Frue av Fatima

Dagen til Vår Frue av Fatima

Our Lady of Fatima er en av hovedfigurene i den katolske religionen og feires over hele verden. Hans dag feires 13. mai, datoen da Jomfru Marias første opptreden skjedde for de tre hyrdene i Fatima, Portugal, i 1917.

Registreringer av Our Lady of Fatima

Registreringene fra Our Lady of Fatima skjedde mellom mai og oktober 1917. Ifølge rapporter dukket Jomfru Maria opp for tre barn: Lucia Dos Santos og hennes søskenbarn Francisco og Jacinta Marto. Under utseendet overførte Vår Frue meldinger om fred, konvertering og bønn.

solens mirakel

Et av de mest slående øyeblikkene av opptredenene til Our Lady of Fatima var det så -kallede “Solens mirakel”. 13. oktober 1917 samlet rundt 70 000 mennesker seg ved opptredenene og var vitne til solen som snurret på himmelen og avgir forskjellige farger. Denne hendelsen ble betraktet som et guddommelig tegn og styrket hengivenhet til Our Lady of Fatima.

hengivenhet til Our Lady of Fatima

Hengivenhet til Our Lady of Fatima har spredd seg over hele verden, og mange trofaste utfører pilegrimsreiser til Sanctuary of Fatima i Portugal, spesielt 13. mai. I tillegg arrangeres det flere religiøse feiringer, for eksempel masser, prosesjoner og novener, til ære for Our Lady of Fatima.

Betydningen av Our Lady of Fatima

Our Lady of Fatima regnes som en kraftig forbønn og mange trofaste tyr til henne på jakt etter beskyttelse, helbredelse og åndelig hjelp. Ditt budskap om fred og konvertering forblir relevant i disse dager, og oppfordrer folk til å leve et liv med tro og kjærlighet til naboen.

 1. Første element på listen
 2. Andre element på listen
 3. Tredje element på listen
 4. kolonne 1
  kolonne 2
  Gitt 1 Gitt 2 Gitt 3 Gitt 4

  lenke til eksempel

  Bibliografisk referanse