Hva er betydningen av National Seal

Betydningen av National Seal

The National Seal er et viktig symbol for et land, som representerer dets identitet og suverenitet. Det brukes i offisielle dokumenter, mynter, flagg og andre elementer som representerer nasjonen.

Origin and History of the National Seal

Bruken av nasjonale frimerker stammer fra eldgamle tider da herskere brukte frimerker for å autentisere dokumenter og markere deres autoritet. Gjennom årene har selene blitt stadig mer forseggjorte og symbolske.

Når det gjelder Brasil, ble National Seal opprettet i 1889, kort tid etter proklamasjonen av republikken. Det ble inspirert av nasjonalflagget og har elementer som representerer landets historie og kultur.

Betydning av elementene i National Seal

Den brasilianske nasjonale selet er sammensatt av flere symbolske elementer. La oss få vite betydningen av noen av dem:

  • brasiliansk flagg: representerer nasjonen og dens suverenitet.
  • stjerner: symboliserer brasilianske stater og det føderale distriktet.
  • Mural Crown: Representerer republikken og statsborgerskapet.
  • Kaffe- og røykgrener: Representere brasiliansk jordbruk.
  • skip: symboliserer handel og navigasjon.
  • Gears: Representere industri og fremgang.

Betydningen av National Seal

National Seal er ekstremt viktig for et land, ettersom det representerer dets identitet og dets historie. I tillegg brukes forseglingen i offisielle dokumenter, noe som sikrer dets ekthet og gyldighet.

I tillegg brukes den nasjonale selet også i mynter og sedler, og er et symbol på verdi og selvtillit. Det er en måte å identifisere opprinnelsen og ektheten av pengene i omløp.

Kort sagt er National Seal et symbol på stor betydning for et land, som representerer dets identitet, suverenitet og historie. Det brukes i forskjellige sammenhenger, fra offisielle dokumenter til mynter og flagg.

Scroll to Top