Hva er antallet Vivo Call Center

Vivo Call Center

Hvis du leter etter Vivos kundesenternummer, er du på rett sted! I denne artikkelen vil vi gi deg all informasjonen du trenger for å kontakte operatøren.

Call Center -nummer

Vivo gir forskjellige tjenestetall i henhold til type tjeneste eller kunde. Sjekk nedenfor:

 1. For kunder Vivo Mobile: 1058
 2. For kunder lever fast: 103 15
 3. For kunder Vivo TV: 106 15
 4. For kunder Vivo Fiber: 103 15
 5. Det er viktig å merke seg at disse tallene er gyldige for hele det nasjonale territoriet. Hvis det er i utlandet, er det nødvendig å bruke nummeret +55 11 3056 8628.

  kontortid

  Vivo Call Center fungerer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Derfor kan du når som helst kontakte deg for å svare på spørsmålene dine, be om teknisk support eller gjøre noen annen konsultasjon.

  Andre former for tjeneste

  I tillegg til telefonen, tilbyr Vivo også andre former for kundeservice. Du kan kontakte oss på nettet tilgjengelig på operatørens offisielle nettsted, eller gjennom sosiale nettverk, for eksempel Twitter og Facebook.

  Hvis du foretrekker det, kan du besøke en fysisk butikk fra Vivo for Face -to -Face -tjeneste. For å finne butikken nærmest deg, besøk Vivo -nettstedet og bruk søkeverktøyet.

  Finn svar på de ofte stilte spørsmålene dine

  Hvis du har spørsmål om Vivos tjenester, kan du finne svar på hyppige spørsmål på operatørens nettsted. Bare gå til delen “hyppige spørsmål” og se etter ditt spesifikke spørsmål.

  Vivo tilbyr et bredt spekter av tjenester, så vel som mobile og faste telefoner. Du kan lære mer om betal -TV -tjenester, bredbåndsinternett, optisk fiber, forretningsplaner og mer. Besøk Vivo -nettstedet og utforsk alle tilgjengelige alternativer.

  Se hva kunder sier om Vivo

  Før vi kontakter Vivos kundesenter, er det alltid godt å sjekke opinionen fra andre kunder om kvaliteten på tjenesten. Søk etter online anmeldelser og anmeldelser for å få et inntrykk av hva du kan forvente.

  Konklusjon

  Vivo Call Center er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, for å dekke alle dine behov. Bruk telefonnumrene som er gitt eller andre former for kontakt for å få teknisk support, stille spørsmål eller løse ethvert problem relatert til operatørens tjenester.

  Husk å alltid sjekke åpningstimene og bruke de andre tilgjengelige alternativene, for eksempel online chat og sosiale nettverk, for å få kontakten din med Vivo.

  Vi håper denne artikkelen har vært nyttig og at du kan løse alle spørsmålene dine med Vivo raskt og effektivt!

Scroll to Top