For en dag og karnevalferie 2023

Hvilken dag er Carnival Holiday 2023?

Carnival er en av de mest populære partiene i Brasil, kjent for sine Samba -skoleparader, gateblokker og mye animasjon. Hvert år forbereder millioner av mennesker seg til å glede seg over glede, men du vet hvilken dag vil være karnevalferien i 2023?

karnevalferie date 2023

Carnival Holiday i 2023 vil være 27. februar , som er Carnival tirsdag. Tradisjonelt forekommer Carnival 40 dager før påsken, og blir alltid feiret tirsdag før Ash onsdag.

Hvordan er datoen for karnevalet?

Datoen for karnevalet bestemmes av den religiøse kalenderen, da det er direkte knyttet til feiringen av påsken. Påsken er en mobilfest, det vil si datoen varierer hvert år. Karneval forekommer alltid 40 dager før påsken, og teller fra aske onsdag.

For å beregne datoen for karnevalet, er det nødvendig å vite påskedato. Påsken feires den første søndagen etter den første fullmånen som oppstår etter høstveggen på den sørlige halvkule. Basert på denne informasjonen er det mulig å bestemme karnevalsdatoen for hvert år.

Hvordan feires Carnival i Brasil?

Carnival er et veldig livlig og mangfoldig parti i Brasil. I forskjellige regioner i landet er det unike tradisjoner og feiringsstiler. Noen av de viktigste høydepunktene i det brasilianske karnevalet er:

 1. Samba -skoleparader: I Rio de Janeiro og São Paulo forbereder Samba Schools hele året for å presentere sine parader på henholdsvis Marquês de Sapucaí og Anhembis Sambadrome. Paradene er sanne show, med flottører, luksuriøse fantasier og mye musikk og dans.
 2. Streetblokker: I flere brasilianske byer er gateblokker en tradisjon for karneval. Dette er grupper av mennesker som samles for å parade gjennom gatene, synge og danse til lyden av marsjer og karnevalssanger.
 3. Populære fester: I tillegg til parader og blokker, er Carnival også preget av populære fester i forskjellige byer i landet. De er gatefester, med elektriske trios, band og mye animasjon.
 4. nysgjerrigheter om karneval

  Karneval er et parti fullt av nysgjerrigheter og tradisjoner. Her er noen interessante nysgjerrigheter om karneval:

  • Carnival er et hedensk parti, som ble innlemmet i den kristne kalenderen.
  • Brasil er kjent over hele verden for sitt karneval, som tiltrekker turister fra hele verden.
  • Carnival er et parti av stor økonomisk betydning for landet, og flytter forskjellige sektorer som turisme, handel og underholdning.
  • Fantasier er en essensiell del av karnevalet, slik at folk kan bli karakterer og leve øyeblikk av ren moro.

  Karnevalet i 2023 lover å være et annet øyeblikk av glede og feiring i hele Brasil. Hvis du planlegger å delta i festlighetene, må du huske å sjekke ut de lokale datoene og timeplanene for å få mest mulig ut av denne spesielle festen!

Scroll to Top