For en dag og karneval i 2023

Hvilken dag er karneval i 2023?

Carnival er en av de mest populære partiene i Brasil, kjent for sine livlige farger, Samba -skoleparader, gateblokker og mye animasjon. Hvert år forbereder tusenvis av mennesker seg til å glede seg over denne festligheten, men du vet hvilken dag karneval vil skje i 2023?

For å finne ut den eksakte karnevalsdatoen i 2023, vil vi konsultere kalenderen og foreta noen beregninger. Carnival er en mobilfest, det vil si datoen varierer i henhold til året og bestemmes av datoen for påsken.

I 2023 blir påsken feiret 9. april. For å finne karnevaldatoen, må vi gå tilbake 47 dager fra påsken, ettersom karneval alltid forekommer 47 dager før påskedag.

Utførte beregningene, vi nådde karnevalsdatoen i 2023: 26. februar . Så merk kalenderen din og gjør deg klar til å nyte denne etterlengtede festen!

nysgjerrigheter om karneval

Karneval er et parti fullt av tradisjoner og nysgjerrigheter. Her er litt interessant informasjon om denne feiringen:

 1. Carnival er en fest som stammer fra det gamle Hellas, hvor det ble feiret til ære for guden Dionysus, vinen til vin og fruktbarhet.
 2. I Brasil begynte Carnival å bli feiret i det syttende århundre, brakt av de portugisiske kolonisatorene.
 3. Rio de Janeiro er kjent for sine Samba -skoleparader, som tiltrekker turister fra hele verden.
 4. I Salvador, Bahia, er Carnival preget av de berømte elektriske triosene, som drar folkemengder gjennom bygatene.
 5. Karnevalet til Olinda, i Pernambuco, er kjent for sine gigantiske dukker og Carnival Troals.
 6. Hvordan glede deg over karneval

  Carnival er et demokratisk parti som tilbyr alternativer for all smak. Hvis du liker Samba, kan du glede deg over Samba -skoleparadene. Hvis du foretrekker et mer avslappet humør, kan du delta i gateblokkene. Og hvis du vil glede deg over avsløringen på en roligere måte, kan du glede deg over ballene og private fester.

  I tillegg er Carnival også en flott mulighet til å reise og kjenne nye steder. Mange brasilianske byer har spesielle tidsplaner for denne tiden av året, med show, fester og kulturelle begivenheter.

  Uansett hvordan du velger å nyte karneval, husk å ha det gøy ansvarlig og respektere menneskene rundt deg. Tross alt er karneval et parti av glede og enhet.

  by
  høydepunkt
  Rio de Janeiro Samba School Parades Salvador elektriske turios olinda gigantiske dukker

  Nyt karnevalet i 2023 og ha det veldig gøy!

Scroll to Top