For en dag Brasil vil spille i runden av 16

Brasil i runden av 16: Sjekk ut datoen for neste spill

Åttende runder er en av de mest spennende fasene i verdensmesterskapet. Og for brasilianske fans er det en tid med stor forventning om å vite når utvalget vil ta feltet igjen. I denne artikkelen vil vi avsløre datoen for Brasils neste kamp i runden av 16.

Brasil på verdensmesterskapet

Brasil er et av de mest tradisjonelle og seirende lagene av verdensfotball. Med fem titler vunnet, vekker det brasilianske laget alltid stor interesse og lidenskap for fansen. I verdensmesterskapet i verdensmesterskapet møtte Brasil motstandere som Tyskland, Argentina og Frankrike.

Neste spill i Brasil i runden av 16

Brasils neste kamp i løpet av 16 vil være mot Spania -utvalget. Kampen er planlagt til 28. juni på 16 timer. Det vil være en spennende konfrontasjon mellom to flotte lag med verdensfotball.

Sjekk ut bordet med runden på 16 kamper:


data
tid
Brasil x Spania 28. juni 16H Argentina x Frankrike 29. juni 20H Tyskland x England 30. juni 18H

Det er viktig å understreke at spill og tidsplaner kan endre seg. Derfor er det alltid godt å være klar over den oppdaterte informasjonen.

klikk her For å sjekke ut hele bordet med alle runde på 16 spill i verdensmesterskapet.

Kilde: Eksempel.com

I tillegg til Brasils spill, reserverer runden på 16 andre spennende sammenstøt. Det er en avgjørende fase, der lagene kjemper for klassifiseringen for kvartfinalen. Følg med og ikke gå glipp av denne spennende VM -scenen!

Scroll to Top