For en dag Brasil spiller i runden av 16

Hvilken dag spiller Brasil i runden?

Endlaries er en avgjørende fase i enhver sportskonkurranse, og fotball er ikke annerledes. Brasilianske fans er ivrige etter å vite når det brasilianske laget vil ta banen på dette stadiet av turneringen. I denne bloggen, la oss finne ut hva som blir dagen for Brasils neste kamp i runden av 16.

Endowment Calendar

Før vi avslører datoen for Brasils spill, vil vi se på runden i 16 kalender. Denne fasen er sammensatt av flere sammenstøt mellom lagene som er klassifisert i gruppetrinnet. Spill er eliminerende, dvs. de som taper er ute av konkurranse.

 1. Spill 1: Lag til Vs. Team B
 2. Spill 2: Team C Vs. Team D
 3. Game 3: Team og Vs. Team F
 4. Game 4: G vs. Team. Team H
 5. Spill 5: Lag I Vs. J
 6. Team

 7. Spill 6: Team K Vs. Team l
 8. Spill 7: Team M Vs. Team n
 9. Spill 8: Team Vs. Team P
 10. Nå som vi kjenner rundene på runden 16, la oss finne ut når Brasil skal spille.

  Brasil i runden av 16

  Brasil har først klassifisert seg i sin gruppe og vil møte andreplassen til gruppe H. Derfor vil Brasils neste kamp i runden av 16 være mot laget som er på andreplass i denne gruppen.

  Dessverre har vi ikke nøyaktig informasjon om datoen for Brasil i løpet av 16. Det er viktig å være klar over de offisielle kanalene til FIFA og CBF for å få den mest opp -til -dato -informasjonen om verdensmesterskapet.

  Mens vi venter på definisjonen av datoen for Brasil, kan vi benytte anledningen til å huske noen bemerkelsesverdige øyeblikk av det brasilianske landslaget i tidligere verden.

  husker slående øyeblikk

  Det brasilianske landslaget er et av de mest seirende i fotballhistorien, og har flere slående øyeblikk i verdensmesterskap. La oss huske noen av dem:

  1. VM -finalen 1958: Brasil 5 x 2 Sverige
  2. 1970 VM -finale: Brasil 4 x 1 Italia
  3. 1994 VM -finale: Brasil 0 (3) x (2) 0 Italia
  4. VM -finalen 2002: Brasil 2 x 0 Tyskland
  5. Dette er bare noen eksempler på de historiske øyeblikkene til det brasilianske landslaget i verdensmesterskap. De brasilianske fansen håper at det nåværende laget også kan skrive navnet sitt i fotballens historie.

   Mens vi venter på Brasils neste kamp i løpet av 16, vil vi fortsette å heie og støtte vårt utvalg. Følg nyhetene og hold deg oppdatert på all informasjonen om verdensmesterskapet.

   til neste oppdatering!

Scroll to Top