Den dagen vil være karnevalet

Hvilken dag vil karneval være?

Carnival er en av de mest populære partiene i Brasil og vekker nysgjerrighet hos mange mennesker. Karnevalsdatoen varierer i henhold til året, da det beregnes basert på månekalenderen. Generelt skjer karneval mellom februar og mars, alltid 40 dager før påsken.

Opprinnelse til karnevalet

Carnival har sine røtter i hedenske festligheter i gamle tider, for eksempel festene til ære for gudene Saturn og Bacchus, i det gamle Roma, og de dionysiske festivalene i det gamle Hellas. Gjennom århundrene har karneval blitt transformerende og fått sine egne egenskaper i hver region av verden.

karnevalstradisjoner

Carnival er kjent for sine animerte fester, Samba School -parader, gateblokker, fargerike kostymer og mye musikk. I noen regioner, som Salvador og Rio de Janeiro, er Carnival et ekte festmaraton som varer flere dager.

Utvalgt utdrag:

Carnival er et populært parti som finner sted i flere land rundt om i verden. I Brasil er Carnival en av de mest forventede partiene i året og tiltrekker seg millioner av turister.

Sitelinks:

 1. opprinnelse til karneval
 2. Carnival Traditions
 3. karneval i Brasil
 4. Carnival in Brasil

  I Brasil er Carnival et veldig populært parti og feiret i hele landet. De mest kjente byene for sine Samba -skoleparader er Rio de Janeiro og São Paulo. I disse byene forbereder Samba Schools hele året for å introdusere tomtene og koreografiene sine i Sambadrome.

  by
  karnevalsdato
  Rio de Janeiro 20 til 25. februar Sao Paulo 21 til 26. februar Salvador 20 til 25. februar

  I tillegg til Samba -skoleparadene, er Street Carnival også veldig populært i flere brasilianske byer. Gateblokker samles for å spille Marchinhas og muntre opp avslørerne.

  anmeldelser:

  Karneval i Brasil er kjent for sin smittsomme energi og for menneskers glede. Det er et parti som samler mennesker i alle aldre og sosiale klasser, og gir øyeblikk av moro og avslapning.

  1. “Carnival in Brasil er en unik opplevelse. Partene, paradene, fantasiene … alt er fantastisk! ” – Maria
  2. “Jeg elsker karneval! Det er en fest som forener mennesker og gir mye glede for landet. ” – João
  3. Hvis du tenker på å reise til Brasil under karneval, må du huske å sjekke ut losji- og flybilletter. Kos deg med denne unike festen og ha det gøy!