Den dagen kommer den første inntektsskatten ut

Inntektsskatt: Første batch vil bli utgitt snart

Hvis du er ivrig etter å motta refusjon av skatt, vær oppmerksom! Det første partiet er i ferd med å bli utgitt, og du kan sjekke ut all informasjonen her.

Når blir den første batchen utgitt?

I følge skattemyndighetene vil den første delen av inntektsskatten bli utgitt 31. mai. På den datoen vil skattebetalere som leverte uttalelsen i begynnelsen av fristen og ikke har noen ventende problemer, sjansen til å motta refusjon.

hvordan vet jeg om jeg er i første parti?

For å sjekke om du er i første parti, bare gå til IRS -nettstedet og ta kontakt med inntektsskattekstraktet ditt. Der finner du all informasjonen om uttalelsen din, inkludert utgivelsesdatoen.

Hvordan motta refusjon?

Inntektsskattrefusjon kan mottas på to måter: direkte på bankkontoen som er informert i uttalelsen eller gjennom et forhåndsbetalt kort. Det er viktig å sjekke de informerte bankdetaljene for å unngå å motta problemer.

Hva skal du gjøre hvis du ikke er i første parti?

Hvis du ikke er i første parti, ikke bekymre deg! Skattemyndighetene slipper refusjonslassene månedlig, frem til desember. Vær derfor oppmerksom på utgivelsesdatoene for de neste partiene og følg utdraget ditt for å vite når du vil motta refusjonen.

konklusjon

Den første gruppen med inntektsskatt vil bli utgitt 31. mai. Hvis du er ivrig etter å motta refusjonen, må du sørge for at du er i det første partiet og følger utdraget ditt for å vite når du vil motta verdien. Husk å sjekke bankdataene som er informert i uttalelsen for å unngå å motta problemer. Lykke til!

Scroll to Top