Den dagen begynner å betale Bolsa Familia

Hvilken dag begynner det å betale for Bolsa Familia?

Bolsa Familia er et sosialt program fra den brasilianske regjeringen som tar sikte på å bekjempe fattigdom og sosial ulikhet. Det gir økonomisk støtte for utsatte familier, og hjelper dem å imøtekomme deres grunnleggende behov.

Et vanlig spørsmål blant mottakerne er å vite hvilken dag Bolsa Familia -betalingen blir utført. Betalingskalenderen frigjøres hvert år av departementet for statsborgerskap, ansvarlig for å administrere programmet.

Bolsa Família Payment Calendar

Bolsa Familia -betalingsplan er organisert i henhold til det siste sifferet til det sosiale identifikasjonsnummeret (NIS) til fordelholderen. Hver NIS -slutt har en spesifikk dato for å motta betaling.

For eksempel, hvis NISs siste siffer er 1, vil betalingen bli utført i de første dagene av måneden. Hvis det siste sifferet er 2, vil betalingen bli utført i de påfølgende dagene, og så videre.

Det er viktig å merke seg at betalingskalenderen kan endre seg gjennom året, så det er viktig å være klar over informasjonen som er gitt ut av departementet for statsborgerskap.

Hvordan konsultere betalingskalenderen?

For å konsultere Bolsa Familia -betalingskalenderen, kan du få tilgang til programmets offisielle nettsted eller kontakte Bolsa Familia Call Center på 0800 707 2003.

Du kan også konsultere kalenderen gjennom Bolsa Familia -appen, tilgjengelig for gratis nedlasting i applikasjonsbutikker.

konklusjon

Betaling av Bolsa Familia gjøres i henhold til kalenderen som er gitt ut av statsborgerskapsdepartementet. Det er viktig å være klar over datoene for å sikre mottak av fordelen. Hvis du er i tvil, må du ta kontakt med programmets offisielle informasjonskanaler.

Scroll to Top