Da filmen ble Titanic utgitt i Brasil

Når var filmen Titanic i Brasil?

Filmen Titanic, regissert av James Cameron, er en av de største hits av World Cinema. Opprinnelig utgitt i 1997 og vant spillefilmen publikum og kritikk, og ble en milepæl i kinoens historie.

I Brasil ble filmen Titanic utgitt 19. desember 1997. Premieren ble etterlengtet av fans, som overfylte kinoene for å se kjærlighetshistorien mellom Jack (spilt av Leonardo DiCaprio) og Rose (tolket av Kate Winslet ) Midt i det tragiske skipets vrak.

Mottakelsen av filmen i Brasil

Lanseringen av Titanic i Brasil var et ekte fenomen. Filmen erobret det brasilianske publikummet og ble et av de største billedkontorets hits i landet. Den spennende historien, de imponerende spesialeffektene og hovedpersonene i hovedpersonene bidro til suksessen til filmen.

Titanic fikk positiv kritikk fra den brasilianske pressen, som berømmet retningen til James Cameron og måten han fremstilte skipets vrak på. I tillegg ble filmen nominert til forskjellige Oscar -kategorier og vant 11 statuetter, inkludert bedre film og beste regissør.

Den kulturelle effekten av Titanic

Filmen Titanic markerte ikke bare kinoens historie, men hadde også stor kulturell innvirkning. Lydsporet, som består av James Horner og med sangen “My Heart Will On” spilt av Celine Dion, har blitt en verdensomspennende suksess og huskes til i dag.

I tillegg har romantikken mellom Jack og Rose blitt et av de mest ikoniske parene på kino, og er en referanse for mange andre filmer og serier som kom senere. Scenen der de er i baugen på skipet, med armene åpne, har blitt en av de mest berømte i kinoens historie.

Filmen Titanic er en av de største hits av World Cinema, utgitt i Brasil 19. desember 1997. Regissert av James Cameron vant spillefilmen publikum og kritikere, og ble en milepæl i kinoens historie.

“Titanic er en spennende og fengslende film som kan formidle all storheten til skipets vrak. Leonardo DiCaprio og Kate Winslets forestillinger er lyse, og James Camerons retning er upåklagelig.” – Kinokritikk

“Titanic er et mesterverk av kino. Kjærlighetshistorien mellom Jack og Rose er engasjerende og spennende, og skipets vrak blir fremstilt på en realistisk og effektfull måte. En film som fortjener å bli sett og gjennomgått.” – Cinema Fan


plakat av filmen titanic

ofte stilte spørsmål om filmen Titanic

 1. Hvem er de viktigste aktørene i Titanic?
 2. Hva er varigheten av filmen Titanic?
 3. Er filmen Titanic basert på virkelige fakta?
 4. Hvor mange Oscars filmen Titanic vant?

 5. Titanic filmscreening nettsteder

  • Cinema XYZ – Adresse: RUA A, 123
  • Cineplex ABC – Adresse: Avenida B, 456
  • Kino 123 – Adresse: Praça C, 789


  Titanic: Ytterligere nysgjerrigheter og informasjon

  Titanic -filmen var basert på virkelige hendelser, og ble inspirert av skipets skipets vrak i 1912. Skipet sank etter å ha kollidert med et isfjell i Atlanterhavet, noe som resulterte i over 1500 menneskers død.

  ofte stilte Titanic vrakspørsmål

   Hvor mange mennesker døde i Titanic Wreck?
  1. Hva var årsaken til Titanics vrak?
  2. Det er overlevende fra Titanic vrak?

  3. Nyheter relatert til filmen Titanic

   Bilder relatert til filmen Titanic

   • image 1
   • image 2
   • image 3

   Video relatert til filmen Titanic