Da det var karnevalet i 2022

Når var karnevalet i 2022?

Carnival er en av de mest etterlengtede partiene i året, med mye glede, musikk og åpenbaring. I 2022 fant Carnival sted på en litt annen dato enn det vi er vant til. La oss finne ut når var karnevalet i 2022?

karnevalsdato 2022

Karnevalet i 2022 ble feiret 1. mars tirsdag. Denne datoen er kjent som “Carnival tirsdag” og markerer den siste dagen med karnevalfestligheter før utfeltet.

karnevalstradisjon

Carnival er et populært parti som har sine røtter i gamle tradisjoner, som hedenske ritualer for feiring av fruktbarhet og den romerske festen Saturn. I Brasil er Carnival kjent for sine Samba -skoleparader, gateblokker og animerte fester over hele landet.

Under karnevalet fantaserer, danser, synger og har det gøy med lyden av marsjer og sambas-plot. Det er et øyeblikk av avslapning og glede, der alle blir invitert til å delta på festen.

nysgjerrigheter om karnevalet i 2022:

 1. Karnevalet i 2022 ble påvirket av Covid-19-pandemien, noe som førte til kansellering av mange hendelser og parader rundt om i verden.
 2. Noen byer har tilpasset feiringen for å sikre sikkerheten til avslørere, for eksempel å holde virtuelle hendelser og parader uten offentlighet.
 3. Til tross for begrensninger, har mange mennesker funnet kreative måter å feire karneval hjemme, med virtuelle fester og provisoriske fantasier.
 4. karneval av 2022
  lokal
  høydepunkt
  Rio de Janeiro sambadrome Samba School Parades Sao Paulo Anhembi Sambadrome Samba School Parades Salvador Barra-Ondina og Campo Grande Circuits elektriske trios og gateblokker

  Til tross for vanskene i 2022, er Carnival fortsatt en av Brasils viktigste og animerte fester. Hvert år samles millioner av mennesker for å feire landets kultur, musikk og mangfold. Måtte de neste karnevaler komme!

  Referanser:
  https://www.example.com

Scroll to Top